Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: Built by Jan v/arkitekt Jan Pasternak MDD
CVR-nr.: 12839634
Adresse: Dexter Gordons Vej 11, 5. th. 2450 København SV 
Mailadresse: info@builtbyjan.dk
Telefonnummer: +45 26 13 80 12

 

Betaling

Hos Built by Jan kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, MasterCard, VISA, JCB, American Express, Diners og MobilePay. Samt med bankoverførsel.

Alle priser er i DKK og inklusive 25% moms. Vi tager forbehold for evt. tastefejl i tekst og priser.

Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

MobilePay: 26 13 80 12

Bankoverførsel: Skjern Bank 7780-0006454664

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af insigelsesordningen.

 

Fragt og levering

Forsendelse i Danmark sker med GLS Parcel Service til GLS pakkeshop. Vi sender mandag og torsdag. Leveringstiden er typisk 2-3 dage.

Pakker under 1 kg. koster 37,- DKK i forsendelse. Ved køb over 700,- er levering gratis.

Hvis din vare er midlertidligt udsolgt, bliver du kontaktet direkte pr. mail omkring forventet leveringstid.

Vi sender også til det meste af Europa med få undtagelser. Levering sker med GLS. Leveringstiden til andre lande er typisk 2-6 dage. Fragtprisen varierer fra land til land. 

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til jan@builtbyjan.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis du har taget varen i brug udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, betragter vi varen som brugt og forbeholder os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Med andre ord; du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i brug.

Bemærk: Når du prøver vores smykker, bedes du undgå kontakt med parfume eller creme, som kan efterlade en duft eller mærke på smykkerne. Vi kan ikke tage varer retur, hvis disse instruktioner ikke er blevet overholdt.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af af varen.


 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Built by Jan v/Jan Pasternak, Dexter Gordons Vej 11, 5. th. 2450 København SV
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. mod forudgående aftale. 

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Ved reklamationer skelner vi mellem fabrikationsfejl, slitage og forkert anvendelse. Smykker fra Built by Jan er bygget til at være så robuste som muligt i almindelig brug, men enkelte materialer som f.eks. brændt træ og bark kræver lidt mere omhyggelighed end traditionelle smykkematerialer som ædelsten og ædelmetaller.

Fabrikationsfejl

Hvis et smykke ved almindelig mister en smykkesten, knækker, mister en ørekrog og lignende, vil der være tale om en fejl i materialet eller fremstillingen. Ved fabrikationsfejl reparerer eller ombytter vi altid smykket hurtigst muligt. Hvis du er i tvivl om, der er tale om en fabrikationsfejl, så ring eller skriv, gerne med vedhæftet foto.

Slitage

De fleste smykker vil efter længere tids brug bære præg af lidt slid i form af småridser i overfladen, ikke mindst når det gælder forgyldte og forsølvede overflader. Sølv og forsølvede overflader kan med tiden løbe an. Det er en naturlig proces og derfor ikke anledning til reklamation. Du kan udsætte anløbningen ved at opbevare smykkerne i den medfølgende lynlåspose eller lignende, når de ikke er i brug. Naturlig syre i huden kan også give anledning til at komponenter i 925 sterlingsølv såsom ørestikker eller ørekroge blive mørke i overfladen. Overfladen kan nemt pudses op med lidt sølvpudsecreme eller smykkerens, men pa på at midlet ikke kommer på vedhænget.

Forkert anvendelse

Forkert anvendelse kan f.eks. være, hvis smykket bliver udsat for belastninger, det ikke kan tåle, bliver udsat for saltvand, kosmetikprodukter, sæbe eller lignende, eller bliver opbevaret i stærkt sollys. Blegning eller misfarvning ved forkert anvendelse eller opbevaring er ikke anledning til relamation. Opbevar dine smykker adskilt, tørt og i en lukket (plast)pose, når de ikke bruges, så vil de bevare deres flotte udseende længst muligt.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:


Built by Jan v/Jan Pasternak, Dexter Gordons Vej 11, 5. th. 2450 København SV
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  
 

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Built by Jan v/arkitekt Jan Pasternak MDD og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på https://builtbyjan.dk/ er Built by Jan v/arkitekt Jan Pasternak MDD.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@builtbyjan.dk  

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Jan Pasternak på jan@builtbyjan.dk.  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

 

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 14.07.2022

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortrydelsesformular