Særbestillinger

Da jeg selv designer og producerer alle mine smykker, giver det mig mulighed for at lave smykker i meget små serier eller ligefrem som unika.

Det betyder også, at jeg vil kunne opfylde kundeønsker i rimeligt omfang indenfor de materialer og fremstillingsteknikker, jeg nu engang arbejder med.

Hvis du for eksempel har et ønske om et af mine smykker i en anden størrelse, et andet materiale eller en anden materialekombination end den, jeg normalt laver, så er jeg åben for forslag. Har du kreative ideer til et smykke, du godt kunne tænke dig, så lad os tage en snak om mulighederne. Jeg laver gerne en skitse eller to på ideen, så vi er helt enige, inden jeg går i gang med selve fremstillingen.

Der vil selvsagt være en vis leveringstid på særbestillinger, op prisen vil normalt også være lidt højere end på et tilsvarende standardprodukt. I visse tilfælde vil du skulle betale et mindre depositum, inden jeg går i gang - især hvis der er dyre materialer involveret.

Jeg forbeholder mig dog ret til ikke at tage imod en given ordre, hvis jeg mener, at den ikke er hensigtsmæssig af æstetiske, tekniske eller holdbarhedsnæssige årsager.