Historien bag mine smykker

Ideen til at begynde med at lave smykker igen kom en smuk sommeraften ude på terrassen i min kones og mit sommerhus, hvor jeg tænkte på, om man mon ikke kunne bruge de spændende teksturer i forskellige naturmaterialer til at skabe noget interessant med. Det førte i første omgang til eksperimenter med øreringe i grillkul og bark, nøddeskaller og horn. En god veninde bidrog med ideen om at bruge Lecakugler. Alle disse materialer udmærker sig ikke alene ved at have nogle meget karakteristiske overflader og strukturer, men også ved at være meget lette og stærke, hvilket er en fordel, ikke mindst når man taler øreringe.

Senere inddrog jeg også menneskeskabte materialer i form af blandt andet aluminium og farvestrålende resiner og akrylmaterialer, der egentlig er tiltænkt helt andre formål, i arbejdet. Jeg har længe holdt øje med alle de spændende nye materialer, der kommer frem, og ville gerne bygge noget med dem, men vidste i første omgang ikke lige, hvad det skulle være.

Efterhånden voksede projektet fra at være på hobbyplan til et større projekt med de mange modeller, du nu kan købe her i webshoppen.