Hvem er jeg

 

Jeg er uddannet indretningsarkitekt fra Danmarks Designskole, hvor jeg også i en periode har undervist i rumindretning, møbeldesign, integreret design og modelbygning. Efter min uddannelse var jeg med til at stifte den tværfaglige designgruppe Metropolis i København, som fungerede i 13 år. Jeg har gennem årene arbejdet bredt indenfor byggeri og design, modelbygning, illustrationer og grafik, kommunikation og fagjournalistik. I mange år arbejdede jeg intenst med møbeldesign, og mine stole står bl.a. i stort tal i Operaen i København, i Aalborg Lufthavn og mange steder i udlandet.

Før jeg startede på Danmarks Designskole, læste jeg kunsthistorie, hvilket inspirerede mig til at begynde at male - først og fremmest abstrakte arbejder. Jeg kom hurtigt ind på et galleri, men interessen for møbler tog snart overhånd og fyldte al min overskydende tid i mange år frem.

For få år siden begyndte jeg imidlertid at savne at arbejde med design på en mere fri måde og at bruge mine hænder til at skabe fysiske objekter, og derfor vendte jeg tilbage til smykker, som jeg i perioder også tidligere har arbejdet med.